Menu

Glutenvrije recepten site met blog
Glutenvrije Recepten

Glutenvrije kokoskoekjes

Zelfgebakken glutenvrije kokoskoekjes

Ingrediënten voor Glutenvrije kokoskoekjes

150 gram suiker
150 gram boter
snufje zout
150 gram gluten-vrij wit meel
150 gram geraspte kokos
1 groot ei

Waardering: 
Je stem: Geen Gemiddeld: : 4 (2 stemmen)
Keuken: 
Bereidingstijd: 
Bereidingsmethode: 
Moeilijkheidsgraad: 
Auteur: 
Carin

Hoe maak je Glutenvrije kokoskoekjes

Mix de boter en de suiker tot een romige massa met de mixer met deeghaken. Voeg het ei toe en blijf roeren.

Voeg de zout, kokos en het meel toe en blijf mixen tot het een homogeen mengsel vormt.

Verwarm de oven voor op 180 graden.

Leg bakpapier op de bakplaat en doe met twee lepels kleine hoopjes deeg op het bakpapier (ze lopen wat uit, dus niet te dicht bij elkaar).

Bak de koekjes in 10-15 minuten bruin in de oven.

Laat ze op een rooster afkoelen.

Je tip of commentaar